Puhuimme kanssa auringon, kuun sekä tähtien, siitä lähtien ymmärsimme keijujen kielen, saimme Maahettaren mielen.

Tervetuloa Maahettarien pajaan. Korut, taulut ja sisustussomisteet ovat käsin valmistettuja ja ne ovat myös myytävinä. Hinta määräytyy materiaalien ja valmistukseen käytetyn ajan mukaan. Jos olet kiinnostunut jostain korusta, taulusta tai sisustussomisteesta ota yhteyttä sähköpostiin. Käytössä vain sähköposti maahettaret@gmail.com Klikkaa kuvat suuremmiksi, niin näet yksityiskohdat paremmin : )

Sivun yläosan välilehdiltä voit nähdä koru ryhmät kokonaisuudessa picasa albumien kautta, albumeissa on myös jo myytyjä koruja. Vasemmalla sivulla valikko, josta näet blogitekstit. Oikealla puolella valikko, josta voit selata koruja ryhmittäin, sekä värien ja eri materiaalien mukaan. Oikena sivun valikosta löytyvät parhaiten myytävät korut

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kaulakoru 6167

Korussa helminä tumman topaazin väriset 10 mm kristallihelmet ja gunmetal väriset filigraanihelmet. Väleissä samansävyisiä putkihelmiä. Riipusosassa swarovskin sydän ja rivoli. Ketju papuketjumallia väriltään tumma gunmetal, samoin helmihatut, riipuslinkki ja pidikkeet.
Kaulakorulla pituutta 62 cm +riipusosa 9 cmKorun numero 6167

6 kommenttia:

 1. Todella kauniita koruja täällä on taas syntynyt!

  VastaaPoista
 2. Upeita koruja, niin monikäyttöisiä. Blogissani tunnustus ihanalle blogille :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita koruja. Oletteko tehneet koruja jonnekin myyntiin?
  Varmaan lahja- ja sisustusliikkeetkin olisi koruistanne kiinnostuneita.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteistanne ja ansalle ihanasta tunnustuksesta.
  Koruja emme ole tehneet sen kummemmin myyntiin, sähköpostin kautta voi tiedustella hintoja ja onko myynnissä vielä jos tykkää jostain korusta. Markkinoilla olemme käyneet vilauttelemassa koruja myös. Vielä on vähäistä korujen myynti. Lahja-ja sisustusliikkeet ovat kyllä käyneet mielessä.

  VastaaPoista