Puhuimme kanssa auringon, kuun sekä tähtien, siitä lähtien ymmärsimme keijujen kielen, saimme Maahettaren mielen.

Tervetuloa Maahettarien pajaan. Korut, taulut ja sisustussomisteet ovat käsin valmistettuja ja ne ovat myös myytävinä. Hinta määräytyy materiaalien ja valmistukseen käytetyn ajan mukaan. Jos olet kiinnostunut jostain korusta, taulusta tai sisustussomisteesta ota yhteyttä sähköpostiin. Käytössä vain sähköposti maahettaret@gmail.com Klikkaa kuvat suuremmiksi, niin näet yksityiskohdat paremmin : )

Sivun yläosan välilehdiltä voit nähdä koru ryhmät kokonaisuudessa picasa albumien kautta, albumeissa on myös jo myytyjä koruja. Vasemmalla sivulla valikko, josta näet blogitekstit. Oikealla puolella valikko, josta voit selata koruja ryhmittäin, sekä värien ja eri materiaalien mukaan. Oikena sivun valikosta löytyvät parhaiten myytävät korut

torstai 21. helmikuuta 2013

Kaulakoru numero 6163

Kaulakorussa helminä onyx riisejä ja viistehiottuja kristallibiconeja.
Helmihatut ja papuketju tumma patinoitu gunmetal.
Riipusosassa Svarovskin kirkas kristallirivoli.
Kaulakorun pituus 55 cm + riipusosa 9 cm
8 kommenttia:

 1. Auts. Mun pitää niin pidätellä itseäni varaamasta tätäkin korua. Koru on niiin kaunis ,ja rosopintainen enkeli kiinnitti kyllä heti huomion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Arvaan kyllä että tämä taitaa olla sinun tyyliäsi. Enkelini on kaunis, se on kesäisin suihkulähteen reunalla puutarhassa ja talvella etupihan terassin pöydällä suojassa lumelta. Painava se on kuin mikäkin. Enkeli on valmistettu betonista. Kävin sitä monet kerrat ihailemassa ennenkuin maltoin ostaa, ensi kesänä haen sille kaverin.

   Poista
  2. Missä noita betonisia enkeleitä on myynnissä?

   Poista
  3. Betonisen enkelin olen ostanut Isostakyröstä. Jos tiedät missä Tolkin kauppahalli on? Hallia vastapäätä on kesäisin myymälä jossa on kaikenlaisia betoni ihanuuksia betonisista suihkulähteistä lähtien. Tolkin kauppahalliin mentäessä ei käännytä Isonkyrön keskustaan vaan ajetaan risteyksen ohi suoraan Vaasaa kohti n,.50-100 m niin kääntyy oikealle viitta Tolkin kauppahalli.

   Poista
 2. Lyösin sattumalta tämän blogin: kauniita koruja ja niin huokuttelevissa väreissä! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogiin Marjo Pee :). Olemme yrittäneet valmistaa kaiken värisiä, sekä mallisia koruja, että olisi monenlaiseen makuun koruja tarjolla. Katsoin, että sinäkin valmistat koruja, se on tosi kiva harrastus. Vie kyllä mukanaan aivan kokonaan, kun oikein innostuu.

   Poista