Puhuimme kanssa auringon, kuun sekä tähtien, siitä lähtien ymmärsimme keijujen kielen, saimme Maahettaren mielen.

Tervetuloa Maahettarien pajaan. Korut, taulut ja sisustussomisteet ovat käsin valmistettuja ja ne ovat myös myytävinä. Hinta määräytyy materiaalien ja valmistukseen käytetyn ajan mukaan. Jos olet kiinnostunut jostain korusta, taulusta tai sisustussomisteesta ota yhteyttä sähköpostiin. Käytössä vain sähköposti maahettaret@gmail.com Klikkaa kuvat suuremmiksi, niin näet yksityiskohdat paremmin : )

Sivun yläosan välilehdiltä voit nähdä koru ryhmät kokonaisuudessa picasa albumien kautta, albumeissa on myös jo myytyjä koruja. Vasemmalla sivulla valikko, josta näet blogitekstit. Oikealla puolella valikko, josta voit selata koruja ryhmittäin, sekä värien ja eri materiaalien mukaan. Oikena sivun valikosta löytyvät parhaiten myytävät korut

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kasmira

Koru on valmistettu swarovskin 4 mm bicone kristalleista,
  hiotuista 8mm värittömistä kristallihelmistä ja 12x8 mm
liloista kristalleista, linkit on koristeltu swarovskin kristallein.
Rannekorun läpimitta on noin 7 cm, vaijeri on aika
tiukka. Sopii parhaiten pieneen ranteeseen.
Korvakouissa koukut ovat sterling hopeaa,
helmihatut korumetallia.
Korun numero 5001
Korun numero 50004 kommenttia:

 1. Ah, tämän setin vahva värimaailma puhuttelee minua, aivan samoin kuin goottikorut sekä niiden värimaailma on lähellä sydäntäni. Niin ja selvennökseksi, en ole gootti, mutta voisin olla. Rakastan koruja ja blogissa oleva korut kutkuttavat mieltäni. Nam, nautittavaa kauneutta perustamassanne blogissa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsit sekaisin,
   Tervetuloa blogiimme. Toistaiseksi meillä ei vielä ole gootti tyylisiä koruja valmiina. Paljon kaikenlaista on kyllä tulossa tänne, joten tervetuloa uudelleen myöhemminkin katselemaan.

   Poista
 2. Pikku hiljaa, goottikorut ehtivät myöhemminkin, jos vaikka niitä innostuisitte valmistamaan. Tosin, ystäväpiiriäni kartoittaneena ja korusivustoanne näyttäneenä, haistelin mielenkiintoisia värähdyksiä naispuolisten koru-rakastajien auroissa. Itse tosiaan olen kiinnostunut tummasävyisistä, melko erikoisista koruista, mutta kuten sanottua, koru-rakastajien makuja on monia, myös ystäväpiirissä. Toivon, että bloginne saa paljon lukijoita ja korut tilaajia, jossain vaiheessa myös minäkin varmasti sekoan ostamaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tänne tulee aikanaan monen tyylisiä koruja. Kiva kuulla, että korut ovat aiheuttaneet värähdyksiä.
   Toivottavasti korut miellyttävät useita katselijoita. Ilahduttavaa on jos tilauksia alkaa sadella, tuloilla saisi katettua harrastuksen kuluja.

   Poista